Besøg også vores anden restaurant
 

Konge Buffet er stolte over, at kunne byde velkommen i vores store restaurant ...


Restaurant Konge Buffet åbnede i Viborg Storcenter i september 2013. Retterne i den kinesiske buffet er altid veltillavede og frisk tilberedte, og det får restaurantens gæster til at vende tilbage igen og igen.

I 2012 åbnede vores søsterrestaurant Tokyo Hut Running Sushi i centrum af Viborg (se eventuelt mere på www.tokyohut.dk), hvor gæsterne har taget overordentligt godt imod konceptet med den rullende buffet, hvor der serveres kinesiske varme retter og sushi. En kombination der appellerer til både voksne og børn.

Konge Buffet lægger altid vægt på at restaurantens hyggelige og gæstfrie atmosfære fortsætter. Derfor har Konge Buffet en tumle-legeplads til de yngste, hvor der er legetøj og mange forskellige aktiviteter. Dermed kan hele familien nyde restaurantens dejlige buffet med de mange specielle kinesiske retter, Mongolian Barbecue, grill og Japanske sushi, is og friskbrygget kaffe.

Konge Buffet vil med de gode erfaringer fra Tokyo Hut Running Sushi kunne præsentere den overordentligt populære japanske sushi, der lige som det kinesiske køkken er tilberedt af kun de bedste råvarer.

Vi glæder os til at byde vore gæster velkomne i de rare omgivelser, hvor der som altid vil blive serveret kvalitetsmad fra det asiatiske køkken.
Klik her for at se Konge Buffet restauranten indvendigt ...